Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Auto Trading Berlin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii consiliere - intermediere auto Germania
200 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
AutoTrading Berlin promoveaza o noua viziune asupra comertului international in domeniul Automobilistic, noul sistem fiind o extensie a comerciantilor ce isi lasa amprenta in mediul de afaceri european.

Crearea si functionarea unei “piete on-line” unice, avand un caracter transparent al activitatii, regleaza raportul cerere-oferta si nivelul pretului liber, mecanismul fiind adaptat si conectat la cerintele Europene de piata concurentiala.

Procesul comercial desfasurat prin intermediul sistemului nostru declanseaza alegerea combinatiilor inteligente privind tranzactiile, generand beneficii pentru toti participantii.

Prin modalitatile si instrumentele deschise si concrete de tranzactionare in colaborare cu www.mobile.de si www.autoscout24.de se marcheaza credibilitatea participantilor la tranzactii.

AutoTrading ofera partenerilor sai o protectie in fata riscului de variatie a preturilor si serviciilor, asigura micsorarea costurilor de comercializare, reducerea timpului de perfectare a contractelor si executarii lor, transparenta in stabilirea preturilor si comisioanelor, asigura cadrul economic-legal necesar unor afaceri de succes.

- intermedierea vanzarii-cumpararii Autoturismelor Germania - Romania;
- intampinare aeroport/autogara, facilitare locuri de cazare;
- ghid Berlin - centre principale, autohaus-uri;
- traduceri si legalizari acte;
- perfectare numere de tranzit/vama, asigurari, radiere/inmatriculare;
- verificare tehnica auto - mecanic specializat, perfectare TUV/ASU;
- transport Auto Germania - Romania - la cheie/platforma.

www.AutoTrading.uv.ro
Din Gura in Gura